SweetPoints.dk
Forside

Du er her

Horsens Sygehus

Horsens Sygehus er akuthospital for den sydøstlige del af Region Midtjylland og Horsens Sygehus består af tre hospitaler med i Horsens, Brædstrup og et i Skanderborg. Horsens Sygehus arbejder målrettet for at yde det ypperste for at kvaliteten i behandlingen og patienttilfredsheden er så høj som muligt. Horsens Sygehus ønsker at sætte dagsordenen for, hvordan fremtidens sygehus skal være.

Horsens Sygehus

Horsens sygehus er Region Midtjyllands sydligste akuthospital med et opland, der går fra Hedensted i syd til Skanderborg i den nordlige end.

Patienten i centrum på Horsens Sygehus

På Horsens sygehus har de kvaliteten i behandlingen og patienttilfredsheden som det vigtigste kvalitetsparameter, og ved Horsens Sygehus arbejder de for at du som patient er tilfreds med behandlingsforløbet. Horsens Sygehus vil sætte dagsordenen for, hvordan fremtidens sygehus skal opfattes af patienterne.

Det er visionen af Horsens Sygehus skal skræddersy behandlingen, så Du som patient er i centrum. Det sikre at Horsens Sygehus altid har det bedste og et højt uddannet personale, men også, at behandlingerne skaber tryghed og nærvær omkring patienterne på Horsens Sygehus. Det indebærer blandt andet, at alle indlagte patienter på Horsens Sygehus får tilknyttet en fast kontaktperson.

Horsens Sygehus er på forkant med fremtiden

Horsens Sygehus vil sikre at alle behandling udføres med de bedste og mest højteknologiske hjælpemidler. Alle afdelinger anvender elektroniske patientjournaler og på Horsens Sygehus operationsgang sikrer den nyeste computerteknologi, patienterne et meget effektivt behandlingsforløb og at pårørende og afdeling kan informeres meget mere præcist om udviklingen i operationen med mere.

Fordele ved Horsens Sygehus

  • Patienten i fokus
  • Stor forskningsafdeling
  • Stor tilfredshed blandt patienterne
  • På forkant med fremtiden
  • Velfærd på hele sygehuset

Velfærd på Horsens Sygehus

Horsens Sygehus arbejder på at tiltrække de helt rigtige medarbejdere for at kunne tilbyde Dig som patient den bedst mulige ydelse. Derfor har Hospitalet søsat en stor velfærdssatsning, så der kan rekrutteres nye kompetente medarbejdere og fastholde de dygtigste medarbejder på Horsens Sygehus.

   Afdelinger
        Administrationen
        Akutafdelingen
        Anæstesiologisk afd
        Billeddiagnostisk afdeling
        Bygge- og anlæg
        Centrallaboratorium
        Dialysen
        Hospitalsapoteket Aarhus, Horsens afdeling
        Kirurgisk afdeling
        Kvindeafdelingen
        Livsstilscentret
        Medicinsk afdeling
        Ortopædkirurgisk afdeling
        Regionspsykiatrien
        Serviceafdelingen
        Skanderborg Sundhedscenter
        Teknisk afdeling
        Terapiafdelingen

Klik her og læs mere om Horsens Sygehus

Kan du lide det, du lige har fundet?

Tak!