SweetPoints.dk
Forside

Du er her

Ringsted Sygehus

Ringsted Sygehus er specialist i brystkræft, på Ringsted Sygehus i opereres der flere patienter med brystkræft end noget andet sted i Danmark. Ringsted Sygehus har speciale i brystkraft operationer og sygehusets kirurger er specialister i netop denne behandlingsform og Ringsted Sygehus foretager hvert år knap 700 operationer.

Helt præcist viser de seneste tal at Ringsted Sygehus årligt opererer 678 patienter for brystkræft. Det er langt flere end de øvrige Danske sygehus med speciale i brystkraft.

Ringsted Sygehus har været specialsygehus for brystkræft i mere end ti år. Kirurgerne på Ringsted Sygehus er specialister i lige netop mammakirurgi, og her laves ikke andet end at diagnosticere og behandle brystkræft.

Får patienter fra Odense Universitetshospital

Enkelte patienter har andre alvorlige sygdomme end kræften, som kan komplicere den forestående brystkræftoperation. Det kan være patienter med pacemaker, eller andre ting der vanskeliggøre en operation, patienter der netop har overstået en lungetransplantation eller patienter med rygerlunger.

Hvis patienterne har en såkaldt dobbeltdiagnose, hvor der stilles unormale krav i forbindelse med en narkosen, vil disse patienter skulle opereres på et universitetshospital, hvor der er mulighed for støtte fra andre lægefaglige specialer.

Årligt opererer Ringsted Sygehus cirka 70 patienter fra Fyn, fordi Odense Universitetshospital ikke selv har den fornødne kapacitet.

Afdelinger og specialer på Ringsted Sygehus

    Anæstesiologisk afdeling
    Mammakirurgisk afdeling
    Klinisk biokemisk afdeling
    Klinisk patologisk afdeling
    Skadeklinik
    Drifts- og serviceafdeling
    Medicoteknik
    Radiologisk Afdeling

Klik her og læs mere om Ringsted Sygehus

Kan du lide det, du lige har fundet?

Tak!